Friluftsmerran Logo 

Produkter

 

    Hjempost 

Kontakt
Produkter
Nyheter
Bilder
Linker

 

Kurs

Stalljenter_kurs

10 ukers kurs for barn og unge fra 4.-5. klasse og oppover. Kurset legges opp individuelt der alle får et opplegg tilpasset sitt nivå.

Weekendkurs for damer. Vi tar sikte på at damen skal kunne stelle, leie, og klargjøre hesten for ridning. Damen skal også kunne ta hesten med ut på en rolig ridetur i løpet av helgen. Vi legger opp til mye sosialt rundt det å drive i stallen og med hestene

Weekendkurs for herrer. Samme som damer. Morsomt, for interessen blant menn synes å øke for tiden.

Detailed Product Information


Dagsturer

Mærran i dal

Nattfjellturen: Fra Vadsø til Storelvdalen, opp dalsida og vestover ned til Frøkendalen. Derfra rir vi ned til Svanevannet og hjem over Fossefjellet. Ca 6-7 timer

Frøkendalturen: Vi rir opp til Svanevannet, videre opp til Frøkendalen. Inn Frøkendalen helt til den slutter ved foten av Stormyra. Ca 5 - 6 timer

Ekkerøyturen: Fra Vadsø til Ekkerøy over fjellet. Vi rir østover fra Vadsø forbi Navarsvannet og videre østover. Passerer Langsmedvannet og rir sørover ved Monstad. Følger under Monstad hele veien til Ekkerøy. Denne turen er mulig å ta en vei eller tur retur. Turen tar ca 3,5 timer hver vei.

Thomaselvturen: Fra Vadsø opp Fossefjellet mot Klippeskaret som vi passerer på nordsiden. Vi rir videre under Silstadhaugen vestover mot Thomaselvdalen. Raster før nedstigningen til dalen. Hjemturen går ned dalen til Røde Kors hytta før vi tar østover igjen og rir stier og gamle løyper hjem igjen. Turen tar ca 2,5 timer tilsammen.

Ellers rir vi rundt Torsvarden, Melkevarden, Svanevannet og over Byvannshøyda på kortere ettermiddagsturer. Ta kontakt for tilbud og bestilling av tur.

Detailed Product Information

 

 

Turer med overnatting

Kartlesing på tur

Mærran har i stor grad forelsket seg i de mange flotte dalene vi har i Nord-Varanger. Disse vil vi gjerne vise fram til så mange som mulig.

Vi har tur med en eller flere overnattinger til Komagdalen. Mye å se og mye å oppleve.

Nattfjelldalen og Frøkendalen kan utforskes og beskues hver for seg, eller på samme tur.

Detailed Product Information

Andre tilbud

Gøy med jula

Vi tilbyr hester på delfòr til ryttere som behersker det å stelle, sale og ri en hest. Du får hesten til bruk en fast dag i uken. Vi finner en hest som passer til ditt nivå enten du er ung eller ikke fullt så ung, rutinert eller ikke fullt så rutinert. Den dagen du har hesten regnes den som din hest. Du steller den og påser at alt er i orden. Du bruker den som den var din og har alt stell og fòring av den.

Vi har voksendag hver torsdag. Da treffes vi som er over en viss alder til tur og sosialt samvær. Du velger selv om du vil være med på tur eller om du bare trenger å slappe av og jobbe hest ved stallen.

Ved stallen har vi en liten ridebane som vi bruker på barnekursene og som vi kan trene på før vi føler oss helt trygge på de frie områdene rundt byen. Her er mulig å trene momenter som gjør oss til en bedre rytter eller hesten til en bedre turkamerat. Det kan også bygges en mindre hinderbane der så man kan få trent på sprangridning hvis noen ønsker det.

Detailed Product InformationCopyright 1996-1999 by Namo Interactive Inc.
All Rights Reserved.


Namo WebEditor 3.0